Rode NTG3B Microphone | Nyskick | Filmskapare & broadcast | Säljes eller bytes

3 900:-

Märke
Rode
Modell
NTG3B
Skick
Begagnad

Kan tänkas bytas mot något i samma värde eller mellanskillnad! Kan mötas upp inom tullarna eller på södermalm. Du är välkommen att lägga ett bud

Røde NTG3 shotgunmikrofon är utvecklad för att ge filmskapare och broadcast-industrin en professionell kompromisslös mikrofon till ett överkomligt pris. Med RF-bias-teknik är Røde NTG-3 nästan helt okänslig för fukt, vilket gör den oumbärlig vid inspelning i svåra miljöer. NTG-3 har ett något bredare upptagningsfält än övriga shotgunmikrofoner.

Frequency range: 40 Hz - 20 kHz
Dynamic range: 117 dB Maximum sound pressure level: 130 dB @ 1 KHz
Phantom power 48V (4.3 mA)
Connector: 3-pin XLR
Dimensions: 255 x 19 x 19 mm
Weight: 163 g

Tål tuffa miljöförhållanden 50% mindre egenbrus än de flesta shotgun-mikrofoner Äkta kondensator 48V fantommatning Extremt lågt hanteringsljud Okänslig för RF störning Överlägsen ljudkvalitet Kraftigt aluminiumcylinder-case Högkvalitativ shotgunmikrofon för de som kräver det bästa Røde NTG3 superkardioid shotgunmikrofon är designad för professionell användning vid film- och tvinspelningar, nyhetsreportage och överallt där högupplöst sändningsljud krävs. NTG3 har en enastående ljudkvalitet med en rik, varm kvalitet och en full frekvensrespons. Dess RF-biasteknologi gör den nästan helt motståndskraftig mot fukt, vilket gör den till det enda alternativet vid inspelning i krävande miljöer där kondens är ett problem.

Trots gedigen och robust konstruktion i massiv mässing har NTG3 fortfarande en låg vikt på endast 163 gram. Dess exakta men ändå förlåtande polarmönster säkerställer att NTG3, oavsett om den används på kameran eller på en bomstång, fångar ljud tydligt varje gång.

Nypris: 7690 kr

Levereras med:
Røde NTG3B shotgunmikrofon
Puffskydd
Mikrofonfodral i aluminium
ZP2 fodrat fodral med dragkedja

Annonsen skapades och försvinner automatiskt . Annonsören ansvarar för att beskrivningen är korrekt.
Rapportera annons

Få sammanfattning varje fredag

Anmäl din e-post och få de senaste annonserna till din inkorg.